Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπόν εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού [Παρασκευή 3/6 - ΑΣΟΕΕ]


[ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ / 21:00 / ΑΣΟΕΕ]
Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπόν εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού με τους:
ΤHE PIGEON HOLE PROJECT / ΚΑΛΦΑΣ / SO UZD / ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ / HIT N RAP (ΑΨΙΝΘΟΣ, BONUS TRACK, TE PAVARURIT, ΚΑΚΟΤΕΧΝΗΣ)

(κείμενο αφίσας)
Το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού είναι ένα εγχείρηνα που οργανωνόμαστε όλες/όλοι μας συλλογικά. Παίρνουμε θέση ενεργά και μαχόμαστε μέσα και έξω από τους εργασιακούς χώρους,παλεύουμε για τα δικαιώματα μας αλλά και για τη συλογική ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Το απαρτίζουμε εργαζόμενοι/ες του κλάδου του επισιτισμού που δεν καλυπτόμαστε από τη γραφειοκρατική και ξεπουλημένη μορφή συνδικαλισμού, προτάσσουμε το συνδικαλισμό βάσης και τους ταξικούς αγώνες.
Δρούμε αντιιεραρχικά συλλογικά και αυτοοργανωμένα μακριά από επιτελεία γραφειοκράτες και ανάθεση. Το ανώτατο όργανό μας είναι η γενική συνέλευση που πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, είναι ανοιχτή ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλα τα μέλη, και να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.
Είμαστε συνάδελφοι με τα ίδια συμφέροντα στο χώρο εργασίας που επικοινωνούμε και συνθέτουμε μεταξύ μας συζητάμε ότι μας απασχολεί και βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο,μέσα από τις συνελεύσεις και τις δράσεις μας. Δεν υποκύπτουμε στις παράλογες ορέξεις και επιθυμίες των αφεντικών,αρνούμαστε οποιαδήποτε διάσπαση μεταξύ των εργαζομένων, υπερασπιζόμαστε την τάξη μας.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οδηγίες για την καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και ‘Ίδρυμα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ι.Κ.Α.)

ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ" ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ WEE DRUM (ΠΑΝΟΡΜΟΥ) 8/9/2016